Close

DIMECRES, 1 DE JULIOL DE 2020

Encara sota els efectes del Sol i Mercuri en combustió, que avui encara serà més apressant, serà convenient continuar extremant la prudència sota molts aspectes, ja que hi ha moltes maneres de caure en la irreflexió i en l’enlluernament i aquest aspecte entre el Sol i el seu etern seguidor, Mercuri, pot ocasionar aquests efectes.

Però, com per compensar-ho, avui la Lluna, des d’Escorpió, farà un bonic trígon amb Neptú a Peixos, que ens eixamplarà els ànims i ens farà mirar totes les coses d’una manera molt més positiva. I tot i que aquesta Lluna, a l’estar en aquest signe de tardor, sàpiga entreveure totes i cadascuna de les possibles sospites que pugui tenir la jornada i la nostra realitat circumdant, per aquesta vegada canalitzarà molt bé les seves energies sobrants i les difuminarà amb sensibilitat, la qual cosa ho farà tot bastant més encoratjador i suportable.

Recapitulant, avui la Lluna ens voldrà donar un bàlsam i la nostra pell i la nostra ànima ho agrairan profundament. Deixem-nos mimar una mica més, que el cel ens vol administrar algunes de les seves millors subtilitats!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad