Close

DIMECRES, 1 D’ABRIL DE 2020

Aquest quart creixent de la Lluna, amb el Sol a Àries i la Lluna a Cranc, exactament a 90 graus un de l’altra, ens anunciarà que exactament d’aquí una setmana la Lluna ja farà el ple i tindrem l’oportunitat de viure la tan celebrada primera lluna plena de primavera o de Setmana Santa.

I com que el cel és sempre un rellotge, d’aquells que ens volen donar l’hora còsmica en la qual ens trobem, avui la mesura d’aquesta lluna a Cranc ens donarà la pauta per a començar a preparar-nos per aquest moment estel·lar del cel i de la natura i, per descomptat, d’aquest moment important del cicle de l’any que ens ajuda a connectar-nos millor amb tot allò que ens sobrepassa.

Però, si no estem atents i no ens ho mirem amb aquests ulls, podria ser que aquest quart de lluna creixent se’ns entravessés al coll o a l’ànima, perquè estant el Sol i la Lluna en els signes que estant, podrà resultar molt fàcil que així succeeixi. Perquè Àries mana amb contundència i Cranc mana amb subtilitat i del seu enfrontament en pot sortir alguna lluita. N’estem avisats, fem-ne l’ull gros o decidim que cadascú mani dintre de casa seva.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad