Close

DIMARTS, 9 DE NOVEMBRE DE 2021

En aquests moments el planeta Mercuri ja està pràcticament en conjunció total amb Mart a Escorpió, per una banda, i per l’altra, acaba d’iniciar la seva oposició anual amb el planeta Urà, en aquests cas en el signe de Taure.

I tenint en compte que ara també el Sol i Mart s’estan oposant a Urà, serà fàcil endevinar que seran molts els astres que es posicionaran en contra d’aquest planeta excèntric que és Urà i que sempre ens vol remarcar que ens arriben canvis o que, com a mínim, tindrem ganes de desembarassar-nos o de fer ‘neteja’ del nostre ambient més proper o del nostre propi interior, sobretot de tots aquells sentiments que ens omplin amb excés.

I com que Mercuri i Mart acostumen a prendre tot tipus de decisions, estarà bé que ho tinguem en compte, que hi haurà poca diferència o distància entre el dit i el fet.

Els propers dies 10 i 11 de novembre la conjunció entre aquests dos planetes serà total.

Estat de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad