Close

DIMARTS, 9 DE MARÇ DE 2021

A mesura que avanci la jornada, es farà més evident aquesta creixent conjunció de la Lluna i Saturn en el signe d’Aquari i, com sempre que succeeix d’aquesta manera, és a dir, un cop al mes, serà lògic que, de mica en mica, ens anem configurant de manera més greu i seriosa, com si tot de cop ens prenguéssim la vida més a pit.

Però, pot estar bé que ens la prenguem tan seriosament si al mateix temps som capaços de fer tots els esforços del món per tal de superar el mal moment i intentem canviar la nostra realitat més crua i més propera, per una altra de més fehahent, és a dir, més autèntica i plena de força.

Doncs, ja ho tenim, intentem reaccionar a la valenta, tot desemmascarant els moments negatius i donant-los la volta, que tot pot arribar a ser reversible i al cel també se’l pot canviar, sobretot si som nosaltres els que ens transformem davant d’ell.

Estat de la Lluna: a Capricorn, A les 8 hores i 41 minuts entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad