Close

DIMARTS, 9 DE MAIG DE 2023

Agafem-nos-hi fort i estiguem preparats i preparades, que avui el Sol i Urà faran conjunció total en el signe de Taure i això serà com una topada còsmica que ens pot fer trontollar, sobretot si no n’estem avisats.

I és que al ser Urà el planeta que està més en joc, podran sortir a relluir moltes sorpreses i molts imprevistos, com si estigués encara tot per fer i tot fos possible.

Però, una de les coses que vol Urà és que ens alliberem de tot allò que ens oprimeix i tinguem la força, i la resolució, de saber enfrontar-nos-hi i seguir endavant, tot deixant enrere, o al costat, tot allò que ens priva d’aquest preuat sentiment que és la llibertat.

Avui pot ser un dia de grans decisions i fins i tot d’escàndols i trencaments.

Posició de la Lluna: a Sagitari. A la 1 hores i  33 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad