Close

DIMARTS, 9 DE FEBRER DE 2021

La Lluna d’avui s’ajuntarà amb Plutó en el signe de Capricorn i així els dos astres formaran una gran unió, que es farà evident, i que pot ressuscitar en nosaltres aquest esperit melancòlic que a vegades se’ns apodera i ens omple d’un sentiment de fluixesa que se’ns emporta per camins llunyans, aquells que fins i tot ens poden resultar un tant dolorosos, tot i que ens aportin un important sentiment de consciencia.

I és clar, ser conscients és sempre una cosa molt necessària, perquè així segur que no ens extraviarem amb tanta facilitat ni ens deixarem arrossegar per opinions que no hàgim fet nostres per avançat.

Plutó sempre vol que obrim als ulls des de la consciència i no des de l’excitació amb que no ens deixar aclucar els ulls Urà, si no amb la intensitat de qui sap que el moment és important i no ens el podem deixar perdre.

I aquesta Lluna seriosa de Capricorn alimentarà a Plutó i el farà aprofundir d’una manera insondable. Aferrem-nos a ells i submergim-nos en els terrenys que més necessitin de la nostra mirada més significativa i penetrant.

Estada de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad