Close

DIMARTS, 8 D’AGOST DE 2023

Avui es produirà el quart minvant de la Lluna i, com acostuma a succeir, això voldrà dir que el Sol i la Lluna es miraran des de la quadratura, o des dels 90 graus de distància, tot protagonitzant aquesta mitja lluna que es veurà en el cel de matinada.

Però, per aquest cop, tant el Sol com la Lluna, des del signe de Lleó i des del de Taure, aniran molt ben acompanyats i, així, el Sol estarà al costat de Venus, mentre que la Lluna estarà rodejada per Júpiter i Urà.

I la qüestió és que això també significarà que al cel hi haurà lluita, encara que sigui entre planetes benèfics, però al cap i a la fi els astres avui es miraran des de cantons ben contraris.

I si el Sol voldrà estar de festa, la Lluna estarà inquieta pensant en els canvis que li vindran i això representarà una bona moguda i posar-se d’acord serà més difícil.

Agafem-nos el dia amb tranquil·litat i fugim dels possibles sobresalts, que n’hi podran haver.

Posició de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad