Close

DIMARTS, 7 DE NOVEMBRE DE 2023

Ahir mateix va començar en el cel aquesta oposició entre el Sol a Escorpió i Urà a Taure que és sempre un esdeveniment en el curs de l’any i que, per aquesta vegada, també ho serà, ja que aquest angle de 180 graus només es produeix una sola vegada en el nostre calendari.

I tot i que aquests dos astres formen altres aspectes entre si, una oposició és sempre important i el proper dia 14 de novembre es donarà l’aspecte exacte i, en conseqüència, es podran dinamitar moltes mogudes i sortiran a relluir moltes situacions encobertes.

Preparem-nos, doncs, per a descobrir algunes incògnites que ara poden sortir a la llum i que deixaran al descobert històries que es volien mantenir al marge.

Ho anirem veient progressivament, a mida que avanci aquest aspecte, que durarà fins el 20 de novembre.

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad