Close

DIMARTS, 7 DE MARÇ DE 2023

Al pleniluni d’avui, que arribarà exactament a les 13 hores i 40 minuts, s’hi sumarà el pas de Saturn al signe de Peixos, cosa que succeirà aproximadament una hora després, i això significarà un munt d’emocions i d’esveraments: una nova por, pel canvi de territori del planeta Saturn, i una nova esperança, amb motiu de la lluna plena.

I si el Sol i la Lluna, des de Peixos i des de Verge respectivament, ens voldran portar lluny en molts aspectes i ens faran somniar desperts, el fet que Saturn ocupi un nou territori significarà una impressió important, ja que fa uns 28 anys que el planeta dels anells no ocupava aquest signe.

Caldrà, doncs, que afinem en les noves reflexions que Saturn ens imposarà i, si ho fem així, no l’haurem de témer. Però si no enfoquem la nostra vida emocional sot la llum d’aquest astre amant de les restriccions, ens poden arribar les seves represàlies.

Encarem-nos, doncs, positivament, i Saturn podrà ser fins i tot un benefici, que una bona pensada a temps mai va malament.

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad