Close

DIMARTS, 7 DE FEBRER DE 2023

Aquesta tarda, de manera sigil·losa, el Sol seguirà avançant pel signe d’Aquari, tot anant a l’encontre de Saturn en aquest mateix signe i, així, al començar aquesta conjunció dels dos astres, un aire de gravetat s’estendrà per l’ambient i, encara que sigui ben a poc a poc, anirà arribant a dintre nostre, amb tot el que això significa.

I lògicament això ens voldrà portar a la reflexió i ens farà contestar totes les preguntes, en un intent del cel per fer-nos  responsables i assenyats. Però, quan més predisposades i predisposats estiguem a ser seriosos i a actuar amb cert rigor, menys necessitat tindrem d’exigències o d’intervencions alienes.

La conjunció exacte arribarà el 16 de febrer i acabarà el 26.

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad