Close

DIMARTS, 5 DE SETEMBRE DE 2023

Avui tindrem dues conjuncions al cel que seran molt importants, ja que, per un cantó, tindrem la proximitat extrema del Sol i Mercuri en el signe de la Verge, amb tot la impulsivitat que això comporta i, per l’altre cantó la Lluna i Urà s’ajuntaran del tot en el signe de Taure.

Uns i altres astres i planetes no formaran aspecte entre ells mateixos, però a l’estar tots plegats en signes de terra, no interferiran negativament en el resultat.

La qüestió, però, és que tant una conjunció com l’altra, ens poden portar a prendre decisions ràpides i impensades, que ens poden portar a posicionar-nos millor o ens poden fer trencar amb allò que decidim.

Una vegada més, pensem que som nosaltres els que portem la batuta, malgrat els astres ens inclinin en una o altra direcció. En tot cas, analitzem els nostres impulsos una mica més, abans d’entrar en la piscina i pensem que la jugada també pot resultar positiva.

Posició de la Lluna: a Taure. A les 22 hores i 7 minuts entra a Bessons.

close

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad