Close

DIMARTS, 5 D’ABRIL DE 2022

Avui mateix, aquesta tarda, el planeta Venus ingressarà en el signe de Peixos i, si ens hi fixem una mica, notarem com un aleteig subtil, gairebé imperceptible, ens mobilitzarà d’alguna manera, ja que amb Venus en aquest signe d’aigua, serà més fàcil fer aparèixer noves i millors emocions que, com l’aigua, seran susceptibles d’agafar formes diferents. També el líquid element agafa la forma d’allò que el conté.

Potser això ens hauria de fer adonar de què és molt important tot allò que ens rodeja i que ens embolcalla, ja que les nostres emocions naixen sempre dins d’aquest context i agafen la inèrcia pròpia de tot allò que té pes i que ens importa i que, també com l’aigua, té un recorregut que costa d’aturar.

Venus estarà a Peixos fins el 2 de maig i, per tant, podríem aprofitar la seva visita en aquest signe d’art i de sentiment, tot recordant les nostres pulsions expressives, com la música i la dansa i com tot allò que ens transporta a un món més elevat.

Posició de la Lluna: a Taure. A les 5 hores i 4 minuts del matí entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad