Close

DIMARTS, 4 D’OCTUBRE DE 2022

En aquests moments continuen havent-hi alguns triangles al cel, alguns de molt bons i d’altres de més inharmònics i, per tant, bo serà aferrar-nos a les millors vibracions del cel d’aquesta jornada, tot intentant pair una mica més els aspectes més negatius que es produiran al costat dels més bons.

I així tindrem que Mercuri a Verge s’oposarà a Neptú a Peixos i aquests dos astres, Mercuri i Neptú, faran quadratura a Mart a Bessons, que continuarà donant-nos moltes ganes de verbalitzar les nostres idees i ens farà expressar-les.

Però, precisament perquè es dona aquesta configuració, ja esmentada, Mercuri, tot i observar-ho tot, no acabarà de saber canalitzar allò que volia dir i la seva expressió es desdibuixarà degut a la influencia de Neptú, mentre que Mart a Bessons voldrà utilitzar totes les paraules més punyents, aquelles que més ens poden ferir.

Vigilem una mica més per dir tot allò que volem expressar.

Posició de la Lluna: a Capricorn. A les 12 hores i 21 minuts entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad