Close

DIMARTS, 4 DE GENER DE 2022

Com sempre fan un cop al mes, avui la Lluna i Saturn s’ajuntaran en el signe d’Aquari i això serà una cosa així com ajuntar a una dona, ben feta i posada, amb un vell exigent, i el resultat no donarà tot el que voldríem o podríem esperar.

Però, a aquestes alçades, ja podem saber que la unió de la Lluna i Saturn pot donar mal de caps o, com a mínim, una certa tristesa, com si ens exigissin més del necessari o no poguéssim acabar de relaxar-nos del tot.

Afortunadament, però, Saturn està en aquests moments domiciliat en el signe d’Aquari i, per tant, donarà de si el millor que pugui oferir, i aquesta conjunció Lluna-Saturn només ens farà estar més estrictes, més seriosos i fins i tot més professionals.

Aprofitem el que ens ofereix el cel i traguem-li el suc a l’ocasió, que a vegades va molt bé posar-se seriós i intentar concretar-ho tot.

De totes maneres, estem avisats, per si de cas el dia ens ofereix més rigors dels que toquen.

Posició de la Lluna: a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad