Close

DIMARTS, 4 DE FEBRER DE 2020

Mentrestant la dansa del cel continua en marxa, tot omplint de ressonàncies el nostre univers, hi haurà alguns astres que tindran més pes o més importància i que decididament voldran seguir donant-nos el ritme i el compàs. I així, avui el Sol i la Lluna, des d’Aquari i de Bessons respectivament, enllaçaran les seves lluminositats de bona manera, des d’un bonic trígon o angle de 120 graus que resultarà benefactor i que ens donarà moltes ales. I per tant, ara podrem enlairar-nos una mica més o expressar-nos amb moltes més ganes, ja que tant Aquari com Bessons són signes d’aire, que busquen la comunicació.

Diguem, doncs, tot allò que ens ocupa i mostrem-nos tan comunicatius com aquest cel protector, que fer-ho és sempre una bona teràpia i una bona mesura, sobretot si volem arribar a algun acord. I malgrat les altres quadratures del cel o les conjuncions poderoses, avui les dos lluminàries, que són el Sol i la Lluna, ens voldran ben predisposats a poder entendre’ns una mica més.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad