Close

DIMARTS, 4 D’AGOST DE 2020

Malgrat el cel continuï ple d’aspectes tensos, avui la Lluna a Aquari farà un bonic trígon amb Venus a Bessons, a on el bell planeta està transitant en els seus últimes dies d’aquest any que ens ocupa. I com que la Lluna i Venus són com dos velles amigues a les quals els agrada de retrobar-se en el sostre del cel, avui també nosaltres, en el si de la terra, tindrem ganes d’establir els millors llaços, exposar les nostres idees i intentar relacionar-nos amablement, malgrat pugui continuar havent crispació al nostre voltant.

Però, en lloc d’aferrar-nos als aspectes pitjors del moment, estarà molt bé que ens agafem als millors, que així transformarem les nostres energies de negatives en positives i això ens farà molt de bé.

Hem de pensar que el Sol continua transitant pel signe de Lleó i això ens ha de portar, necessàriament, a intentar passar-ho bé i extreure de nosaltres mateixos la millor part, que ja tindrem temps de posar-nos estrictes, que el cel té encara molt per dir-nos i els aspectes de Saturn amb Mercuri ens volen més pessimistes.

Doncs, enlairem el vol amb aquesta lluna que avui tindrà ales i que ens pot portar tan lluny com grans siguin els nostres somnis, que mantenir una bona actitud és necessari i no hem de baixar la guàrdia.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad