Close

DIMARTS, 30 DE MARÇ DE 2021

Una mica com a reacció al cel que vam tenir ahir, que va ser reparador, avui els astres conformaran un triangle més inharmònic, que ens pot posar de mala lluna i que ens farà estar en tensió.

I així, per una banda, tindrem que la Lluna a Escorpió s’oposarà a Urà a Taure i aquests dos astres faran quadratura amb Saturn a Aquari i, com sempre que Saturn toca la Lluna, que ho fa un cop a la setmana, se’ns podrà girar la truita per poc que ens hi posem, malgrat estaria bé que fóssim nosaltres els que tinguéssim la paella pel mànec.

Els astres ens inclinaran en una direcció, però, tenir informació sobre la realitat, pot modificar la nostra realitat i, per tant, ens podrem posicionar millor davant del que toca, que és una bona mesura sobreposar-se a les circumstàncies que ens arriben i fer-ho de bona manera, amb el millor esperit.

A més, la total conjunció de Mercuri i Neptú a Peixos es farà molt comprensius i ens predisposarà a ajudar als altres i a buscar d’entendre’ls.

Transformem el dia i convertim-lo en positiu, encara que els vents astrals bufin en una direcció.

Estat de la Lluna: a Balança. A les 6 hores i 33 minuts del matí entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad