Close

DIMARTS, 30 DE JUNY DE 2020

De tant en tant, el planeta Mercuri s’ajunta d’una manera tan estreta amb el gran astre, que a aquesta conjunció amb el Sol, se li diu combustió i quan així succeeix, acostumen a passar coses similars, com amb tot amb l’astrologia. La qüestió, però, és que aquesta calorosa unió entre els dos astres pot tenir molt d’irreflexió i de reaccions imprevisibles. Si això hi sumem, que avui al mateix temps que esdevé aquest aspecte, la Lluna a Escorpió s’enfrontarà amb Urà a Taure, el resultat podria ser una mica perillós, o pot representar algun tipus de risc.

Perquè es veu que aquesta combustió dels dos astres ens deixa una mica com enlluernats o, el que és el mateix, ens encega profundament, encara que hi veiem de manera clara. I és que tant un aspecte com l’altra, el del Sol i Mercuri, i el de la Lluna i Urà, ens voldran posar en un carreró sense sortida i haurem de recular si ens en volem sortir.

Conclusió, serà millor que avui extremem precaucions, tant des del punt de vista psicològic com des del punt de vista físic, no sigui que les equivocacions d’aquest Mercuri retrògrad i de la seva combustió amb el Sol ens facin precipitar o acabem anant per llocs que no havíem triat.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad