Close

DIMARTS, 3 DE GENER DE 2023

Avui mateix el planeta Venus arribarà al signe d’Aquari, territori a on s’hi estarà fins el proper 26 de gener i, mentrestant estigui en aquest signe, ens voldrà imbuir d’un grapat d’idees amorosos una mica diferents i fins i tot estrafolàries, que encara que sigui Venus el planeta que transiti per Aquari, el substrat del signe és farà notar i l’esperit de contradicció farà acte de presència.

Però, és que segurament, poden haver-hi moltes maneres d’estimar i fer-ho des d’una aparent indiferència no té perquè ser menys veritat, que no sempre s’ha de treure a relluir allò que es porta a dintre i que segurament és molt profund. Escoltem, doncs, les nostres idees sobre l’amor universal i sobre aquestes xarxes invisibles que ens uneixen a totes i a tots i ens fan sentir especialment acompanyats, que l’amor de veritat no té perquè tenir límits.

Posició de la Lluna: a Taure. A les 3 hores i 44 minuts entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad