Close

DIMARTS, 28 DE JUNY DE 2022

Aquesta quadratura especialment recorrent que fa tants anys que dura i que han tornat a establir en el cel Saturn i Urà, cada vegada en signes diferents, i que ara es dona entre els signes d’Aquari i de Taure, ens farà tornar a establir fortes diferències entre els partidaris de cadascun d’aquests planetes i a partir dels valors de cadascun d’aquests signes i, en conseqüència, ens farà posicionar, una vegada més, al mig d’una forta indecisió de la qual ens costarà sortir.

I si tenim en compte que aquest aspecte durarà fins a finals d’any o fins als primers dies del 2023, serà qüestió d’agafar-nos-ho amb filosofia i pensar que, degut a aquest engranatge que ens farà tirar endavant i endarrere al mateix temps, i això farà que no avancem, o podrem establir algun tipus d’equilibri entre aquestes dues postures oposades, tot volent clarificar-ho.

Saturn estima el sistema, Urà el vol destruir, Aquari busca capgirar-ho tot i Taure busca tot allò que és més ancestral. I la conclusió és que es vol comptar amb tot allò més desacostumat i es vol destruir tot allò que ha estat el de sempre. I al mig d’aquesta disjuntiva, costarà molt d’entendre aquest món en el qual estem totes i tots ficats.

Posició de la Lluna: a Bessons. A les 13 hores i 54 minuts entra a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad