Close

DIMARTS, 28 D’ABRIL DE 2020

Decididament, avui el planeta Mercuri ja transitarà pel signe de Taure, a on s’hi estarà fins el proper 11 de maig, en què seguirà el seu camí pel signe de Bessons. Però, mentrestant Mercuri estigui en les terres de Taure es voldrà impregnar amb les essències d’aquest signe de la plenitud i l’estabilitat de la primavera i, per tant, voldrà una mica més de tranquil·litat.

I tot i que de moment no ho aconsegueixi, ja que en aquests moments Mercuri està al costat d’Urà, de mica en mica s’anirà allunyant d’aquest planeta que tot ho remou, i llavors començarà a gaudir de la natura i de tot allò que tingui al seu davant amb la voluptuositat pròpia d’aquest signe.

Mercuri a Taure també sap reflexionar, ja que és tracta d’un Mercuri molt més assossegat que el que circula per altres signes i ens voldrà oferir un anàlisi constructiu sobre la realitat del moment. Esperem uns dies i ho comprovarem. I mentrestant, deixem-nos omplir per les idees més sentides, més sòlides i al mateix temps més radicals.

close

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad