Close

DIMARTS, 27 DE JULIOL DE 2021

Acaba d’iniciar-se en el cel d’aquest moment una important oposició entre el Sol a Lleó i Saturn a Aquari que durarà un parell de setmanes aproximadament i que tindrà la seva culminació o aspecte exacte el dia 2 d’agost.

I serà bo que tinguem en compte el còmput d’aquesta oposició i fins i tot que recordem tots els significats que acostumen a tenir aquests aspectes entre el Sol i Saturn.

I així, una vegada més, comprovarem que Saturn sempre ens vol posar entre l’espasa i la paret i que ens anirà collant de mica en mica, fins arribar al punt de l’ai al cor, un ai al cor que ens pot fer patir i que valdrà la pena que ens ventilem quan abans millor.

Perquè quan més aviat complim amb els nostres deures o les nostres obligacions, més aviat ens deslliurarem d’aquesta influència seriosa i fins i tot trista, que ens voldrà mantenir immobilitzats o amb més poca llibertat d’acció.

Tinguem-ho en compte i no ens estranyi si ens sentim una mica cansats o aclaparats, que aquestes són coses dels aspectes entre el gran astre i el planeta dels anells.

Estat de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad