Close

DIMARTS, 26 D’OCTUBRE DE 2021

Mentrestant el Sol segueix avançant pel signe d’Escorpió, la Lluna, des del signe de Cranc, se’l mirarà amb admiració, ja que al cap i a la fi, i malgrat es barallin moltes vegades al mes,  la Lluna és la parella del Sol i sempre va davant o darrera del gran astre.

Però, en aquests moments, la Lluna li anirà al darrera i des d’un signe ben afí, ja que Cranc i Escorpió són signes d’aigua que s’entenen especialment i saben compartir moltes de les seves afinitats més destacades.

Doncs, bé, avui el Sol i la Lluna formaran un trígon benefactor que propiciarà l’entesa entre les parelles de tot tipus i que ens predisposarà a mantenir unes relacions favorables.

Enfoquem, doncs, aquesta jornada tot buscant els millors enllaços entre aquells i aquelles que estimen, siguin de la nostra família o del nostre cercle d’actuació, o estiguin  en el nostre punt de mira, que avui sabrem dirigir molt bé i cap a una bona direcció tot el nostre potencial energètic i emocional.

Estat de la Lluna: a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad