Close

DIMARTS, 26 DE SETEMBRE DE 2023

La Lluna d’avui, des del signe d’Aquari, farà una oposició molt marcada amb Venus en el signe de Lleó, al mateix temps que organitzarà un bonic trígon amb Mart a Balança, i tanmateix es formarà un triangle tancat amb Júpiter i Urà en el signe de Taure.

Aquest serà un bon tramat còsmic, ja que per un cantó buscarem motius per actuar d’acord amb les nostres circumstàncies, mentre ens agafaran moltes ganes de dir la nostra amb tota contundència, encara que sigui contravenint les normes més establertes.

Però, tot allò que ens remou per dintre és bo que ho intentem treure positivament, no sigui que se’ns indigesti i no sapiguem com pair-ho, que les coses petites es poden assimilar, però les grosses costen d’empassar.

Busquem l’equilibri una vegada més.

Posició de la Lluna: a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad