Close

DIMARTS, 25 D’OCTUBRE DE 2022

És important saber que tots els eclipsis de Sol es produeixen en dies de lluna nova, ja que durant aquests dies el Sol i la Lluna ajunten les seves forces en un mateix racó de cel o en un mateix signe, al mateix temps que també fan conjunció amb aquest punts matemàtics que són els anomenats nodes de la Lluna i que són els significadors de tots els eclipsis, siguin de Sol o de Lluna.

Doncs, per aquesta vegada, encara que no coincideixin del tot, el Sol i la Lluna faran conjunció total en el signe d’Escorpió, i com els nodes lunars estan entre Taure i Escorpió, això serà suficient per conformar, per aquesta vegada i donada la seva falta d’exactitud, un eclipsi parcial de Sol que serà visible a Catalunya i també al nord de la península, a més de poder-se veure per part d’Europa, nord-est d’Àfrica i Àsia occidental.          .

Sigui com sigui, els eclipsis, per petits que siguin, ens volen desvitalitzar, en l’aspecte físic o en l’emocional. En els llocs on es poden visionar, les conseqüències són més fortes i poden fer eclipsar persones, empreses o esdeveniments. I és que encara que només ens robin un trosset de Sol, gairebé com si fos una mossegada, ens podríem sentir afectats per la seva falta, ja que el Sol és el nostre dador de vida i no ens en pot faltar ni una mica.

Anem, doncs, avui, més en compte i no gastem energies a la babalà, que el cel ens vol oferir un altra motiu de reflexió i caldrà tenir-ho ben en compte.

Posició de la Lluna: a Balança. A les 12 hores i 49 minuts del migdia arriba a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad