Close

DIMARTS, 25 DE JULIOL DE 2023

En aquests moments el planeta Mercuri i Venus, en posició retrògrada,  estan en plena unió astral en el signe de Lleó i continuaran estrenyent els seus braços, un cap a l’altre, fins el proper 1 d’agost, en què ja desfaran la seva unió més amistosa.

Però, mentrestant, bo serà que tinguem en compte tot el que es volen dir aquests dos planetes amics que tendeixen a explicar-s’ho tot i volen establir tot tipus de complicitats.

Doncs, tot aprofitant aquest influx, relacionem-nos nosaltres també sota aquests paràmetres i expliquem-nos tot allò que ens sobrepassa o que s’ha instal·lat a dintre nostre, que no tots els dies s’estableixen les millors relacions.

Posició de la Lluna: a Balança. A les 18 hores i 55 minuts de la tarda entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad