Close

DIMARTS, 24 DE NOVEMBRE DE 2020

En aquests moments el planeta Mercuri, encara en el signe d’Escorpió, ja ha deixat de fer oposició amb Urà a Taure, però, per contrapartida, ara és el planeta Venus el que s’oposa a aquest Urà i també notarem tota la moguda que això representa. Urà i Venus, tocant-se d’alguna manera, sigui per conjunció o oposició, sempre creen molta excitació en l’ambient i també a dintre nostre i, per tant, és ben possible que del seu frec a frec en surtin espurnes o s’escalfin els ànims i ens exaltem. També pot succeir que degut a l’excitació que pot provocar en nosaltres aquest aspecte planetari també es puguin produir trencadisses al nostre voltant o fins i tot en nosaltres mateixos, que Urà el que vol és moviment i alliberació i Venus sempre busca situacions estimulants.

Doncs, en lloc de pensar en ruptures, pensem també en acostaments que poden resultar impensats, de la mateixa manera que ens podran arribar ganes de canvis. I ja se sap els canvis a vegades ens desconcerten, perquè són una important modificació, gran o petita, de la nostra realitat. Busquem els canvis més favorables!

El punt de màxim enfrontament entre Venus i Urà serà el divendres 27 de novembre. Tinguem-ho en compte!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad