Close

DIMARTS, 24 DE GENER DE 2023

Només fa uns pocs dies que el Sol, des del signe d’Aquari, ha començat a fer un trígon, o angle de 120 graus, amb el planeta Mart en el signe de Bessons, i aquesta serà una bona notícia, ja que el bon aspecte entre aquests dos astres que saben decidir, ens portarà necessàriament a mirar la realitat amb la pretensió d’actuar-hi o d’intervenir-hi.

I donat que estem en una societat on es valora la indecisió, estarà molt bé que ara fem un pas endavant i ens omplim d’idees decisòries, que saber triar és important i això ens farà avançar de moltes maneres, que tant bon punt fem un pas més, agafarem consciència d’on som i de quina serà la direcció per la qual podrem avançar.

Tenim encara fins a la segona setmana de febrer per a seguir el nostre camí, aquell que hàgim iniciat durant aquests dies.

Posició de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad