Close

DIMARTS, 24 D’AGOST DE 2021

Avui es creuaran al cel les coordenades de una pila d’astres, ja que per un cantó, Mart i Mercuri faran conjunció a Verge, i per l’altra cantó, Neptú i la Lluna s’ajuntaran a Peixos, i donat que tots ells es es mouran sobre un mateix eix, el de Verge-Peixos, tot quedarà en una estira i arronsa que es farà notar, en una lluita delicada, però lluita al cap a la fi.

I l’agressivitat del signe de la Verge, que és verbal i està plena de crítiques, s’enfrontarà amb aquesta suma d’emocions que sempre es donen en el signe de Peixos, i encara que això no sigui una revolta, si ens hi fixem una mica, es farà sentir i ens adonarem de que el món de la subtilitat pot ser infinit i que, ho diguem o no, hi haurà controvèrsies que es faran tangibles, tot i que les desplacem o les ocultem convenientment.

I és que Peixos tot ho sap callar, mentre que Verge a tot li sap posar el seu nom més precís i el resultat serà com un collage una mica difús, amb alguns tons forts, i amb molt de contrast.

També el dia tindrà les seves grans i petites lluites!

Estat de la Lluna: a Peixos. A les 20 hores i 57 minuts entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad