Close

DIMARTS, 23 DE MARÇ DE 2021

Acabat d’arribar al signe d’Àries, el planeta Venus romandrà en aquest signe fins al 14 d’abril proper i, per tant, a partir d’ara no tindrem tantes ganes de cuidar les formes i ens voldrem expressar més a la valenta, de manera directa i fins i tot contundent. I és que Venus a Àries està en situació d’exili, i com que no està a casa seva, tot funciona d’un altra manera, i això també significarà que ara tot anirà més ràpid i resultarà més intrèpid, i en especial en les relacions personals i amoroses.

L’amor que inspira la posició d’aquest planeta en el primer dels signes és també un amor generós i fins i tot exultant, que és com el moment en què s’obre una ampolla de cava o de xampany, que sorprèn i dona alegria, però que també pot esquitxar-nos. Caldrà, doncs, que ho tinguem present i pensar que en aquests moments els enamoraments es produiran amb més facilitat, però també podran ser més volàtils.

Però, l’alegria que dona Venus a Àries no ens la traurà ningú, sobretot si en som ben conscients, i serà com la garantia d’aquesta primavera que ha començat.

Estat de la Lluna: a Cranc. A les 22 hores i 56 minuts entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad