Close

DIMARTS, 23 DE MAIG DE 2023

Com dues velles amigues que són, avui la Lluna i Venus es retrobaran en el signe de Cranc, tot omplint-nos de sensibilitats i d’emocions i fent-nos estar especialment somniadors.

I com que hi ha moltes maneres de somniar, estaria bé que avui tinguéssim els millors somnis i visualitzéssim tot allò que esperem, tot recreant la nostra realitat amb la millor de les intencions i amb l’esperit més amatent.

Però, com que el signe de Cranc és també el de la susceptibilitat, bo serà que no ens posem a sota de res ni de ningú que ens pugui o vulgui atacar, que sota aquesta influència tot ens farà més mal i ens sentirem fàcilment atacats.

Però, aferrant-nos a l’alegria de les dues amigues del cel pel seu retrobament, alegrem-nos nosaltres també per tot allò que ens uneix i ens fa sentir ben agermanats i agermanades. I oblidem els petits rancors!

Posició de la Lluna: a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad