Close

DIMARTS, 22 DE NOVEMBRE DE 2022

Avui mateix, exactament a les 9 hores i 21 minuts del matí (hora de BCN), el Sol arribarà al signe de Sagitari, des d’on ens voldrà inclinar en una nova direcció, la d’aquest signe del zodíac que sempre busca l’optimisme i que necessita dels contorns més lluminosos, aquells que ens fan pensar que la vida val la pena i que més enllà de la línia de l’horitzó, el paisatge continua, la mar no s’acaba i podem seguir tenint un rumb.

Aprofitem, doncs, aquest mes de Sagitari que avui comença i no deixem de mostrar-nos tan sincers com desitgem, que la veritat costa d’amagar i sempre té uns fulgors que acaben sortint a relluir. Mirem ben a dintre nostre i, malgrat la presta arribada de la foscor de la tarda, il·luminem amb la nostra presència  a tots aquells i aquelles que tinguem més a la vora, que cada dia el Sol torna a sortir i, afortunadament, encara no el podem aturar. I la vida ha de ser de veritat, perquè sinó se’ns apagaran les nostres millors esperances. Encenguem totes les nostres llums!!!

Posició de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

4 thoughts on “DIMARTS, 22 DE NOVEMBRE DE 2022

  1. Feliç que arribi aquest Sagitari, que escalfa una mica els dies que es van enfosquint… Pot ser que, amb els anys, siguem més de l’ascendent? Sempre he pensat que aquestes brases atemperen l’aire fred del signe en el que vaig néixer… Tant de bo la llum de Sagitari ens arribi a totes!
    Una abraçada, Gemma!

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad