Close

DIMARTS, 22 DE MARÇ DE 2022

El cel està ple de conjuncions o unions planetàries i, per aquesta vegada, podrem observar el fet que el planeta Venus, encara en conjunció amb Mart, en aquests moments ha començat a fer conjunció amb Saturn, també en el signe d’Aquari, i això alentirà els nostres ànims i ens farà anar més a poc a poc, tot començant a instal·lar a dintre nostre una certa prudència i fins i tot algun tipus de reflexió.

I exactament d’aquí a dos dies, Mart s’ajuntarà a aquesta moguda, tot iniciant una nova conjunció amb Saturn, la qual cosa pot donar fins i tot bons resultats i més veient la panoràmica que ens ocupa.

I si la guerra va començar amb la conjunció exacte de Venus i Mart a Capricorn (i amb Mart exaltat), ara, amb l’afegitó de Saturn (des del seu domicili), frenant les ànsies de moviment de Venus i Mart, potser es comencen a analitzar les coses d’una manera més seriosa i es fa una reflexió més profunda sobre aquest conflicte.

Esperem que així sigui.

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 19 hores i 58 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad