Close

DIMARTS, 22 DE JUNY DE 2021

Avui el cel desfarà les seves males intencions i les transformarà positivament, i així tindrem que novament la Lluna, la gran minutera d’aquests rellotges còsmics que són els astres, tornarà a enllaçar les seves lluminositats creixents amb les de Neptú a Peixos i amb les de Venus a Cranc i com a conseqüència d’aquesta moguda nosaltres també ens sentirem transportats emocionalment i ens adonarem de tots els sentiments que portem a dintre.

I és que la Lluna, Neptú i Venus avui formaran un cercle màgic, encara que sigui en forma de triangle, i barrejaran les seves energies més harmòniques entre ells, tot propiciant en nosaltres una exaltació de les emociones més tendres que facin niu a casa nostre. I ens sentirem agermanats amb els altres i els estimarem, però sense deixar de banda aquelles emocions que ens facin posicionar amb fermesa davant de tot allò que no ens agradi.

Estat de la Lluna: a Escorpió. A les 14 hores i 56 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad