Close

DIMARTS, 22 D’AGOST DE 2023

La Lluna d’avui, ja circulant pel signe d’Escorpió, formarà un bon angle, de 120 graus aproximadament, amb el planeta Saturn en el signe de Peixos i, així, aquest trígon de ressonàncies positives ens ajudarà a afermar els nostres sentiments i ens voldrà donar l’estabilitat que aquests últims dies ens pot haver faltat.

I és que com que Saturn ha estat uns dies sense formar aspectes en el signe de Peixos, això pot haver deslligat algunes fúries que dormitaven a dintre nostre i que, estant Saturn sense lligams, poden haver ocasionat moltes marees internes.

Però, avui, amb aquest bon aspecte de la Lluna, des d’un signe de control com és Escorpió, les aigües tornaran al seu lloc i ens sentirem molt més assossegats, malgrat que les reflexions continuen avançant a dintre nostre.

Posició de la Lluna: a Balança. A la 1 i 22 minuts de la nit entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad