Close

DIMARTS, 21 DE SETEMBRE DE 2021

Avui, des de Balança i Aquari respectivament, Mercuri i Júpiter arribaran al seu trígon exacte i es miraran amb els seus millors ulls, i això farà que nosaltres també ens impregnem d’un estrany optimisme, que captarem ben a dintre nostre, però que no necessàriament es correspondrà amb les dificultats o problemes que ens ofereixi la realitat d’aquest moment.

I així, per poc que ens hi esforcem, ens adonarem que podrem donar-li la volta a la realitat com aquell que tomba una truita o doblega un mitjó, i això ocasionarà en nosaltres un benestar que ens ajudarà molt positivament i, en conseqüència, mirarem el futur més esperançats.

I el fet que Saturn i la Lluna, des d’Aquari i des d’Àries, facin entre ells un sextil, o angle de 60 graus, ens ajudarà del tot, ja que aquest aspecte és molt positiu i ens aportarà estabilitat i un important sentit de les prioritats.

Estat de la Lluna: a Peixos. A les 5 hores i 13 minuts entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad