Close

DIMARTS, 21 DE JUNY DE 2022

Avui mateix, a les 11 hores i 14 minuts, el Sol donarà un pas més i s’endinsarà en les aigües del signe de Cranc, tot inaugurant un nou solstici d’estiu, que ens aportarà, una vegada més, aquest moment especial en què el Sol arriba al seu punt de plenitud (en aquest sentit podríem parlar del Sol ple) i d’aquest punt de retorn en què el gran astre començarà a retrocedir, talment com ho fa l’animal que simbolitza el signe d’aquest moment.

I així, mentre el Sol començarà a tirar enrere quant a hores de llum, després d’haver-ho donat tot en el moment del solstici i d’haver-se aturat (etimològicament parlant solstici significa sol parat), també nosaltres podem permetre’ns el luxe d’aturar les nostres activitats per a respirar millor i per veure-hi amb més perspectiva.

El Sol a Cranc ens obrirà un període d’expansió emocional que es farà notori.

Posició de la Lluna: a Peixos. A les 5 hores i 37 minuts entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad