Close

DIMARTS, 21 DE GENER DE 2020

Les tensions al cel continuen sent importants i així tindrem que aquest Sol que acaba d’arribar al signe d’Aquari protagonitza una quadratura amb Urà a Taure i això és suficient com per destapar escàndols o per fer enretirar el vel d’alguns assumptes públics o personals. I no ens haurà de venir de nou que així succeeixi, que el Sol a Aquari és un tant escandalós i amb Urà a la contra encara més.

Però, al mateix temps, la conjunció de Venus i Neptú a Peixos ens elevarà els ànims i ens voldrà fer oblidar la realitat i tot això contrarestarà de manera notòria amb aquest Mart que transita per Sagitari i que també està quadrant amb Venus i Neptú i que pensa precisament tot el contrari. Mart voldrà anar a l’aventura i travessar selves perilloses. I per tant, ara les disputes seran fàcils, sobretot entre les parelles, i també amb aquells i aquelles que tinguin sentiments contraris o fins i tot oposats.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad