Close

DIMARTS, 20 D’OCTUBRE DE 2020

Finalment, avui el Sol a Balança i Mart a Àries desfaran la seva oposició i, així, aquesta pugna entre poderosos, i fins i tot entre nosaltres mateixos, deixarà de manifestar-se i respirarem molt més alleugerits, com si ens traguéssim l’espasa de sobre.

Però, l’engranatge del cel continuarà en dansa i avui la Lluna, des de Sagitari, formarà quadratura amb Venus a Verge i amb Neptú a Peixos, mentre aquests dos astres faran oposició entre ells i, així, el triangle que formaran els tres astres ens ajudarà a posicionar-nos de tal manera que voldrem comprendre la realitat que ens envolta encara una mica més i no deixarem de buscar tots els significats, com si no tinguéssim cap altra cosa que fer.

Però, buscar explicacions i fer que les coses siguin més entenedores, ens ajudarà a relaxar-nos i, quantes més siguin les explicacions amb les quals fem diana, més relaxats estarem, que entendre de que van les coses, és molt reparador i ens ajuda a trobar la serenitat, com si tot allò que trobem, fos una peça que encaixa en el gran puzle del món i, si l’anem reconstruint, en fer-ho també augmentaran tots els nostres significats i li donarem més valor a la vida.

Aprofitem les escletxes que se’ns presentin, i mirem a través d’elles, a veure que hi trobarem, que els tresors amagats existeixen.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad