Close

DIMARTS, 20 D’ABRIL DE 2021

Avui es produirà el quart creixent de la Lluna, amb el Sol, ja instal·lat en el signe de Taure, i el nostre satèl·lit al signe de Lleó, i això ens descol·locarà d’alguna manera, com sempre que el Sol i la Lluna es quadren. Però, per aquesta vegada, mentre avanci la Lluna pel signe de Lleó, també anirà fent quadratura, progressivament, amb tota aquesta acumulació astral que en aquests moments hi ha en el signe de Taure.

I així tindrem que, en primer lloc, la Lluna es discutirà amb el Sol, després ho farà amb Mercuri, seguidament amb Venus i finalment amb Urà. I la conclusió per a tots nosaltres és que, malgrat tot, el dia tindrà la seva pujada energètica i les seves lluites. I si a primeres hores del matí, ens sentirem més tranquils i distrets, a mesura que avanci el dia tindrem més ganes de discutir, després farem les paus i, finalment, voldrem donar mitja volta i anar a la nostra, si fa falta en contra direcció.

Comencen dies de ruptures i trencaments i valdrà la pena tenir-ho en compte.

Estat de la Lluna: a Cranc. A les 8 hores i 11 minuts del matí entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad