Close

DIMARTS, 2 DE NOVEMBRE DE 2021

L’oposició entre el Sol a Escorpió i Urà a Taure ja és molt forta i ben aviat, exactament d’aquí a dos dies, serà total, i això també voldrà dir que hi hauran moltes probabilitats de ruptures i de trencadisses, com si ara ja fos molt més fàcil donar-li a l’interruptor i apagar la llum, o com si, en contraposició, es produïssin al cel importants llampecs que ens deixessin amb els ulls molt oberts.

I és que a Urà sempre li acompanya la sorpresa i, per tant, és ben probable que experimenten algun o altre sobresalt, sigui inofensiu o ens l’hàgim de mirar amb una mica més d’atenció.

Estiguem alerta al cel d’aquetes jornades, que fins el proper dia 12 durarà aquesta forta oposició, tot i que els dies claus sigui entre el 4 i el 5 de novembre.

Estat de la Lluna: a Verge. A la 1 i 11 minuts de la matinada entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad