Close

DIMARTS, 2 DE MARÇ DE 2021

A més a més d’aquesta conjunció que en aquests moments el Sol està protagonitzant amb el planeta Venus, ara també el gran astre ha iniciat una altra unió o conjunció amb el planeta Neptú i això serà tot un símptoma de bonança i de ganes d’evasió, ja que Venus estirarà per un cantó i ens voldrà complaents i amorosos i Neptú, per l’altra cantó, ens voldrà fer viatjar cap als mons més elevats, aquells on sigui fàcil construir-nos un món a la nostra mida.

Però, tot i que estiguem millor i més protegits en aquests mons inventats, estaria bé que al mateix temps no ens oblidéssim de les nostres ocupacions o de les nostres responsabilitats més apressants.

Però, un cop definides quines són les nostres obligacions més inalienables, potser si que faríem bé en deixar-nos anar en els braços d’aquelles evasions més inofensives i escoltéssim música o lleguéssim poesia perquè, com deia el gran poeta hindú Rabindranath Tagore, ‘els tímids pensaments no han de témer a un poeta’ i, per tant, aquesta manera de fer i de sentir ens predisposarà positivament davant de la nostra realitat.

Aquesta conjunció del Sol i Neptú durarà fins el 18 de març i mentrestant estigui vigent podem confiar-nos en els braços de Morfeu, el déu dels somnis, i somniar fins allà on puguem arribar.

Estat de la Lluna: a Balança. A les 21 hores 38 minuts de la nit entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad