Close

DIMARTS, 2 DE FEBRER DE 2021

Des d’ahir la tarda el planeta Venus està transitant pel signe d’Aquari i així es vindrà a sumar a l’estada del Sol, de Mercuri, de Júpiter i de Saturn en aquest mateix signe, tot protagonitzant una important rellevància del signe d’Aquari, ja que no tots els dies s’ajunten al cel, en un mateix racó zodiacal, tants astres com ara ho estan fent.

Però, el fet que sigui Venus el que hagi arribat a aquest signe zodiacal, es notarà decisivament, ja que a més de sentir i captar totes les influències d’Aquari que ens arriben en aquests moments, gairebé com si nosaltres també tinguéssim antenes, ara a més totes les propostes que ens arribin ens semblaran millors, com si tot de cop estiguéssim a favor de qualsevol resolució de canvi o de futur.

Malgrat això, amb tanta influència aquariana tampoc no ens haurà d’estranyar si tenim ganes de portar la contrària per sistema, al mateix temps que experimentem un amor universal que farà que ens estimem els uns als altres amb naturalitat, tot celebrant el gènere humà per sobre d’altres conceptes.

Fins el 25 de febrer Venus estarà a Aquari i, per tant, podem intentar modernitzar-nos del tot, que ara ho aconseguirem més que mai.

Estat de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad