Close

DIMARTS, 19 DE GENER DE 2021

Avui serà l’últim dia d’aquest mes de gener en què el Sol transitarà pel signe de Capricorn i, per tant, podrem acomiadar-nos de tot el que això significa, tot deixant enrere moltes de les preocupacions a què ens vol sotmetre aquest signe durant el qual comencen els rigors hivernals.

Però, avui mateix, quan arribin les 9 del vespre i 40 minuts, el Sol donarà un pas i s’enlairarà sobre els aires d’Aquari, des d’on ens voldrà omplir d’idees creatives i d’aquests pensaments fixes a què Aquari ens té acostumats.

L’esperit pràctic de Capricorn, com a signe de terra, quedarà una mica endarrere, malgrat Venus encara estigui a Capricorn, i l’esperit futurista d’Aquari voldrà fer acte de presència.

Però, com que tot això succeirà en un moment donat, concret i definit, estaria bé que estiguéssim a l’aguait, per tal de comprovar tota la nostra més fina percepció, que l’astrologia es pot olorar i captar de moltes maneres.

Preparem-nos pels canvis o per les improvisacions impensades, que Aquari està molt a prop. Començarà el pic de l’hivern.

Estada de la Lluna a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad