Close

DIMARTS, 18 DE MAIG DE 2021

La Lluna d’avui, ja endinsada en el signe de Lleó, s’oposarà a Saturn a Aquari, al mateix temps que farà un sextil amb Venus a Bessons i Venus, per la seva part, li enviarà un trígon a Saturn i, així, els tres astres conformaran un petit triangle irregular que significarà una sortida a les petites o grans tensions que pugui tenir la jornada.

I tot i que la Lluna en surti ressentida de la seva relació amb Saturn i vulgui posar cara seriosa, la presència de Venus aspectant tant amb la Lluna com amb Saturn ho modificarà tot i en sortirà un molt bon resultat.

Avui serà fàcil canalitzar les nostres idees i les acabarem expressant amb tota eloqüència, amb la força d’aquestes conviccions apassionades amb que ens inspirarà el signe de Lleó, amb tota la força comunicativa de Bessons i amb l’exigència i el criteri que corresponen a Aquari.

Aprofitem la jornada i, sobretot, si ens relaxem, tot rutllarà de bona manera. Busquem el camí i seguim-lo per aquesta vegada.

Estat de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad