Close

DIMARTS, 18 DE JULIOL DE 2023

Tot i que el Sol d’aquests moments encara circula pel signe de Cranc, ja en els seus últims dies o graus, tot recordant-nos algunes nostàlgies, avui la Lluna ja arribarà al signe de Lleó i celebrarà la conjuntura amb tota alegria i tot sentint la proximitat de Mercuri i de Venus en aquest signe de la plenitud de l’estiu, ja molt propera.

Però, avui, amb tres astres circulant pel signe de Lleó, serà molt fàcil pensar en totes les bondats d’aquest signe que sempre arriba quan cal fer una pausa per gaudir de tot el que tenim. Que ara gairebé no caldrà tenir aixopluc ni necessitarem disposar de tanta energia i, en conseqüència, gaudirem a mans plenes de tot allò que tinguem més a la vora.

Aprofitem aquests dies per a planejar vacances i pensar en com passar-ho bé.

Posició de la Lluna: a Cranc. A les 6 hores i 40 minuts del matí entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad