Close

DIMARTS, 18 DE GENER DE 2022

Encara una mica sota la ressaca produïda per la Lluna, avui el nostre satèl·lit també donarà molt de joc, ja que, des del signe de Lleó, farà oposició amb Mercuri i amb Saturn en el signe d’Aquari i farà quadratura amb Urà en el signe de Taure.

I tot això conformarà un triangle en el cel d’aquesta jornada, que significarà un estira i arronsa que es farà notar i que ens predisposarà a voler divertir-nos, per un cantó, mentre que, per l’altre, ens pressionarà perquè continuem prenent-nos les coses ben seriosament.

Doncs, estaria bé que ens apuntem a aquesta dansa a la que ens inclina el cel, perquè passar-ho bé és ben necessari, de la mateixa manera en què és del tot decisiu que ens prenguem les coses seriosament. I, si volem, ho farem possible!

Posició de la Lluna: a Cranc. A les 5 del matí i 3 minuts entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad