Close

DIMARTS, 17 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui serà el dia en què Mercuri i Urà, des d’Escorpió i des de Taure, s’enfrontaran de totes totes i arribaran a la seva oposició exacte, la qual cosa repercutirà de sobres en aquelles i aquells que estiguem alerta i que tinguem ganes de mantenir els ulls ben oberts.

I és que si Mercuri és com les ulleres que tots ens posem per veure la realitat i Urà és aquest gran despertador còsmic que sona a mitja nit, i en aquests moments aquests dos planetes actuen a un mateix temps i en una mateixa direcció, el resultat serà una excitació creixent, que ens pot arribar a esverar i que val la pena que tinguem en compte.

Però, aquesta mateixa oposició que mantenen els dos planetes, pot tenir unes conseqüències positives o negatives, depèn de com les entomem i les fem nostres, que tot es pot arribar a canalitzar i és ben factible de poder-ho fer.

Doncs, estiguem molt desperts, molt oberts i molt creatius, i aquesta serà una bona manera d’assimilar aquesta influència i no deixem que l’esverament, l’excitació negativa i el nerviosisme s’apoderi de nosaltres, que aquesta no serà la manera de viure aquest aspecte astral.

Pensem, però, que a partir de demà, aquest angle astral ja començarà a minvar i així, de mica en mica, tornarem a començar a recuperar la tranquil·litat que volem.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad