Close

DIMARTS, 17 DE MAIG DE 2022

Avui la Lluna i Venus, des de Sagitari i des d’Àries, establiran un dels seus llaços més harmònics, el del trígon, i així aviat ens voldran aportar una mirada d’optimisme i de bon humor, que encara contrastarà amb els aspectes més seriosos i més inharmònics del cel, que també n’hi ha, però, que així, amb aquest bon aspecte de la Lluna amb Venus, nosaltres també ens sentirem una mica revifats i mirarem les coses després de posar-hi una mica més de vida i de color.

A més, com que aquesta nova percepció serà molt més esperançadora, a partir d’ella ens engrescarem progressivament per qualsevol cosa i ens adonarem que la intenció tot ho mou i que és important que la tinguem en compte, que si volem, tot ho podrem transformar.

Posició de la Lluna: a Sagitari.

close

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad