Close

DIMARTS, 17 D’AGOST DE 2021

Avui el Sol i la Lluna, des de Lleó i des de Sagitari, formaran un bonic trígon o angle de 120 graus, i això també voldrà dir que les energies de les dues lluminàries del cel estaran afins i projectaran la seva llum en un mateixa direcció, sense confrontacions, tot volent escalfar els nostres ànims.

I així, si ens acollim davant d’aquest Sol i d’aquesta Lluna que ens emparen i esperem les seves millors influències, ens adonarem de la importància que tenen les creences, és a dir, el foc,  i ens aferrarem als pensaments més elevats, aquells que ens portin a sentir i a creure que la vida val la pena i que sempre trobarem un motor de vida que ens protegeixi i ens motivi a seguir endavant.

Utilitzem, doncs, tota la influència conjunta d’aquest Sol a Lleó i d’aquesta Lluna en el signe de Sagitari.

Estat de la Lluna: a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad